Trygt Rum - 70 20 99 99

Telefonrådgivning tirsdag til fredag kl. 15-17.

 

RING 70 20 99 99
iStock

Om Trygt Rum Netværket

 

Trygt Rum Netværket består af 15 organisationer fra musikbranchen med et fælles ønske om at forebygge krænkende adfærd og fremme et hensynsfuldt og professionelt arbejdsmiljø.

Trygt Rum Netværket vil gøre det lettere for alle at navigere trygt og værdigt i en branche, hvor grænsen mellem det professionelle og private ofte flyder sammen. For at lykkes, er vi nødt til at udfordre gamle vaner og indgroede holdninger, der tilsammen udgør strukturelle stopklodser. Der er behov for mod og en fælles vilje til udvikling på tværs af hele branchen.

Trygt Rum Netværket arbejder for at facilitere positive forandringer. Gennem viden og konkrete værktøjer vil vi skabe bedre betingelser og øget tryghed i musikbranchen. Første skridt har været at give de mennesker, der har været udsat for krænkende adfærd et sted at tale om deres oplevelser. Derfor åbnede vi i 2023 Trygt Rum telefonlinjen. Her har vi skabt en sikker zone, hvor du kan dele dine oplevelser og få styr på følelser, rettigheder og dine muligheder for videre hjælp.

Handleguide til en respektfuld og professionel arbejdskultur i musikbranchen
En handleguide til at hjælpe arbejdskulturen

’Handleguide til en respektfuld og professionel arbejdskultur i musikbranchen er en ny publikation af Trygt Rum Netværket, der skal bidrage til at skabe et respektfuldt og professionelt arbejdsmiljø i musikbranchen.

Guiden skal hjælpe med at etablere klare rammer og retningslinjer, som aktører i branchen kan anvende til at udvikle egne kodekser for god opførsel i forbindelse med et professionelt samarbejde om musik.

Hent den her.

Handleguide til en respektfuld og professionel arbejdskultur i musikbranchen
TRYGTRUM.DK